45a

Festa de tardor

QUE LA NOVA NORMALITAT NO DEIXI NINGÚ

 

FORA

Justícia social i Salut Pública

1/10
concurs de cartell 45ª edició de la festa de tardor

La FESTA DE TARDOR de Sant Cugat arriba a la 45a edició i es celebrarà, com de costum, la darrera setmana del mes d’octubre, essent els dies centrals el cap de setmana del 24 i 25.

 

La Comissió Organitzadora de la Festa, fent-se ressò de les opinions expressades a les assemblees, va recuperant progressivament el seu caràcter reivindicatiu, per tal que no sigui únicament una mostra d’entitats.

 

En aquesta edició la problemàtica que es vol mostrar i sobre la qual es demana que totes les entitats es posicionin, és la justícia social i la salut pública i el lema escollit és:

QUE LA NOVA NORMALITAT NO DEIXI NINGÚ FORA.

Justícia Social i Salut Pública

Per fer-ne la promoció adient, la Comissió Organitzadora de la Festa de Tardor, convoca un concurs de cartells, amb les següents bases reguladores.

BASES DEL CONCURS DE CARTELL DE LA 45ª EDICIÓ DE LA FESTA DE TARDOR

Les propostes hauran de ser presentades a la seu de l’Ateneu Santcugatenc, avinguda de Gràcia, 16, 08172 de Sant Cugat del Vallès, Barcelona. Tel: 93 674 51 95, a partir del dia 1 de setembre a les 9 h i com a màxim fins el 14 de setembre a les 13 h (en horari d’oficina de 9 a 20.30h i dissabtes, de 10 a 13h).

LOGO_Transparent_FestaTardor_edited.png
AMB EL SUPORT:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now