45a

Festa de tardor

TOTHOM ENDAVANT I QUE NINGÚ QUEDI FORA

Justícia social i Salut Pública

1/12
45ª festa de tardor
TOTHOM ENDAVANT I QUE NINGÚ QUEDI FORA
JUSTÍCIA SOCIAL I SANITAT PÚBLICA

Enguany la Festa de la Tardor no pot ignorar l’excepcionalitat de la situació que estem vivint i, com era d’esperar, hem decidit focalitzar les activitats al voltant de la pandèmia de la COVID-19 i la crisi econòmica, social i sanitària derivada de la mateixa.

La pandèmia ens ha portat a una situació laboral límit. Sembla clar que cada cop hi ha i hi haurà més gent que la nova normalitat abandona a la seva sort.

I si hi ha un col·lectiu que la pandèmia ha castigat amb especial duresa des de totes bandes, aquest ha estat el sanitari, amb eines i mitjans insuficients en gran part com a conseqüència de les successives retallades aplicades durant anys.

Des de la Festa de la Tardor volem, d’una banda reivindicar el treball que fan les entitats no només a nivell d’integració, que també, sinó com a agents actius de lluita contra les desigualtats inherents al sistema actual i que la COVID-19 ha accentuat enormement; i d’altra exigir a les institucions de tots els àmbits, municipal, autonòmic, nacional, que destinin els mitjans necessaris per tal de garantir una vida digna per a tothom, sense excepció, i un sistema sanitari públic, de qualitat i d’accés universal.

cartell Festa de Tardor 2020.png
AMB EL SUPORT:
logo-principal-negre.png