top of page
48a

Festa de tardor

"Migrants, veïns i veïnes del món"

La Festa de Tardor d’aquest any posa sobre la taula les
necessitats de les persones migrants a la nostra ciutat

Del dijous 26 d’octubre al diumenge 29 Sant Cugat del Vallès celebra de nou la Festa de Tardor, la festa del poble i de les entitats, un esdeveniment anual que enguany més que mai posa en relleu la importància de la diversitat i la cohesió
comunitària a la nostra ciutat. Té com a objectiu fomentar la convivència, la cultura i la participació ciutadana a Sant Cugat del Vallès i esdevé una oportunitat per a la comunitat de Sant Cugat de celebrar la diversitat cultural i la inclusió, connectant i escoltant a persones d'arreu del món.

Sota el lema “Migrants, Veïns i Veïnes del Món”, aquesta edició de la Festa de Tardor
aborda la qüestió de la migració i el seu impacte global. Segons l'ACNUR, el juny del 2023, més de 108 milions de persones a escala mundial s'havien vist obligades a abandonar les seves llars a causa de conflictes, persecucions i altres factors. La festa serveix com a recordatori de la importància de la inclusió i l'acollida.


Cal destacar la taula rodona de dijous 26 que tindrà lloc a La Unió i que, moderada, per CugatMedia, comptarà amb la participació d’Arés Perceval d’Unipau, Ousman Numar i Eddy Laverde, de l’associació col·lectiva Abya Yala, que s’encarreguen d’encetar la taula amb la lectura d’un microrelat escrit per una persona migrant.


Com cada any, a més de la varietat d’activitats culturals i musicals que omplen Sant Cugat durant el cap de setmana, es posa èmfasi en la fira d’entitats de diumenge al matí a la Plaça Octavià. Es podrà gaudir també d’un interessant debat, conta-contes familiar, gegants i molt més fins que a les 13:00 es faci la lectura del manifest, un commovedor moment en què la comunitat expressa el seu suport i compromís amb la inclusió de migrants i refugiats a la nostra ciutat.


Durant tot el cap de setmana, es podrà gaudir d'una àmplia varietat d'activitats culturals i musicals que celebren la diversitat cultural i artística. (Debats, tallers, exposicions, ballades populars i tradicionals de gegants, castells o bastoners, jornada de música jamaicana, mostra de gimnàstica o alumnes d’escoles de música o les danses tradicionals bolivianes entre moltes d’altres).


La Festa de Tardor 2023 celebra la convivència, el respecte i la inclusió, i us convidem a unir-vos a aquesta experiència única.


Podreu consultar tota la programació a les nostres Xarxes Socials i les agendes dels medis locals.

Cartell Festa de la Tardor 2023_OK.jpg

Descarrega't
el cartell

AMB EL SUPORT:
logo-principal-negre.png
bottom of page